Контраст
Шрифт
ХНУВС продовжує роботу із реалізації програми академічної мобільності
НАВС

У Харківському національному університеті внутрішніх справ продовжується пілотний проєкт із реалізації програми академічної мобільності між закладами вищої освіти, що належать до сфери управління МВС України.

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор полковник поліції Дмитро Швець та проректор університету Михайло Бурдін провели зустріч із науково-педагогічним складом та здобувачами вищої освіти Одеського державного університету внутрішніх справ, які беруть участь у реалізації програми академічної мобільності.

Протягом тижня п’ять представників науково-педагогічного складу та десять курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ будуть проводити заняття та проходити навчання за обміном в університеті.

Під час зустрічі ректор Валерій Сокуренко зазначив, що під час перебування в університеті, одеські колеги ознайомляться з матеріально-технічною базою, науковою бібліотекою вишу та напрацюваннями науково-педагогічних працівників в питаннях організації та проведення навчальних занять, а також поділяться власним досвідом, ознайомляться з діяльністю практичних підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції Харківщини тощо. Також ректор ознайомив гостей з історією університету та його здобутками, науковою та освітньою діяльністю тощо.

Перший проректор полковник поліції Дмитро Швець розповів про програму заходу, заплановані навчальні та наукові зустрічі, під час яких гості отримають корисний досвід та нові знання.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: