Контраст
Шрифт
Курсант ХНУВС затримав грабіжника
НАВС

Курсант факультету № 2 (кримінальної поліції) Харківського національного університету внутрішніх справ рядовий поліції Євгеній Лащенко затримав грабіжника.

Перебуваючи поза службою на одній з вулиць м. Вінниця, куди зараз передислоковано факультет № 2 ХНУВС, хлопець почув крик невідомого йому чоловіка про те, що у нього вирвали сумку з грошима та телефоном. Переляканий чоловік показував у бік, куди побіг злочинець. Євгеній миттєво оцінив ситуацію, за кілька хвилин наздогнав і затримав втікача. Курсант передав чоловіка працівникам поліції, які прибули за викликом.

Випадки, коли курсанти університету допомагають громадянам у різних життєвих ситуаціях, – не рідкість. Такі вчинки майбутніх поліцейських є свідченням їх небайдужості та готовності прийти на допомогу у будь-який час.

Керівництво ГУНП в Вінницькій області висловило подяку за виховання не тільки професійних, але й особистісних якостей майбутніх поліцейських – хлопець не розгубився, проявив ініціативу, мужність, належну фізичну підготовку, адже хотів затримати грабіжника й шансів втекти йому не дав.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: