Контраст
Шрифт
Молоді поліцейські зробили перший крок на шляху мужності, гідності і честі
НАВС

Сьогодні, 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України 125 курсантів Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка склали присягу на вірність народові України та почали творити новітню історію сучасної української поліції.

Урочистий захід розпочав т.в.о. ректора ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка Микола Карчевський.

« Шановні першокурсники я впевнений що за сьогоднішнім хвилюванням, не дивлячись на обставини, що свято в масках, ви все ж таки відчули цей святковий день. Сьогодні свято для всієї країни. Країна дивиться на вас з великим сподіванням. Цього літа, без перебільшення, ви довели під час ЗНО, вступної кампанії, курсу молодого бійця, що ви є найкращими представниками української молоді. Перед нами стоїть головне завдання – відновити територіальну цілісність нашої країни. А для цього потрібне суворе дотримання закону, високий рівень юридичних знань та відпрацьовані юридичні навички. Я впевнений, що освіта в нашому університеті стане для вас запорукою успішної професійної реалізації в подальшому. А на основі отриманих знань ви будете здатні виконати ті надскладні завдання про я які я говорив. В добрий шлях, курсанти Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка», - звернувся до молоді Микола Карчевський.

 

 

Присягу працівника поліції рішуче та впевнено хлопці та дівчата склали перед керівником Луганської обласної прокуратури Миколою Прибігою, заступником начальника Головного управління Національної поліції в Луганській області Андрієм Гроссманом та заступником голови Апеляційного суду Луганської області Андрієм Бєлахом.

 

«Ви обрали собі нелегку, але почесну професію захисника правопорядку та спокою в державі. Упевнений, що кожен з вас, сьогоднішніх курсантів, в подальшому займе гідне місце у суспільстві. Будьте наполегливими на шляху до обраної мети, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаю вам творчої наснаги до навчання, креативних ідей та здійснення амбітних планів на майбутнє!,- привітав першокурсників керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга.

 

 

Під час заходу присутні вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули виконуючи службовий обов’язок. 

 

Схожі новини: