Контраст
Шрифт
Workshop «Психологічні аспекти конструювання кар’єри. Перші кроки професійного становлення молодих поліційників» ЛДУВС імені Е.О.Дідоренка
НАВС

У межах співпраці ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка із ГУНП в Луганській області було зорганізовано й проведено воркшоп «Психологічні аспекти конструювання кар’єри. Перші кроки професійного становлення молодих поліційників». Формування потреби в активній життєвій позиції й прагнення до саморозвитку, самовдосконалення та підвищення відповідальності за власне життя; розвиток здатності до рефлексії, розкриття внутрішнього потенціалу особистості, актуалізація ресурсів професійного зростання – такі завдання ставили перед собою організатори заходу.

 «Актуальність проблеми кар’єрного зростання в професійній діяльності молодих поліцейських завжди перебуває під увагою як психологів-науковців, так і практичних працівників служби психологічного забезпечення. Адже саме професійна діяльність – одна з найважливіших сфер самореалізації особистості і разом з тим один з ключових факторів особистісного розвитку», - зазначає завідувачка відділення психологічного забезпечення університету Олександра Бурлаченко.

Під час роботи воркшопу курсанти обговорили, що, на їх думку, безпосередньо впливає на процес фахового зростання, якими можуть бути причини неправильної кар’єрної стратегії. Виконали вправи на визначення особистих ресурсів, на які вони можуть спиратися, будуючи стратегію власного кар’єрного зростання.

Дуже корисними молоді поліцейські визнали рекомендації завідувачки відділу психологічного забезпечення ГУНП в Луганській області Олени Ковальової щодо профілактики дезадаптації на новому робочому місці.

«Рівняймося на кращих!» на кожному етапі професійного зростання, так вважають організатори заходу, тому підготували декілька міні-інтерв’ю з представниками викладацького складу й адміністрації університету на тему «Що для мене життєвий й професійний успіх».

Схожі новини: