Контраст
Шрифт
Представники ХНУВС пройшли навчання у Міжнародній осінній правовій Школі 2020 «Боротьба з кіберзлочинністю відповідно до європейських стандартів правосуддя»
НАВС

Курсантка факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Наталія Расторгуєва та ад’юнкт відділу організації освітньо-наукової підготовки Олександр Загуменний пройшли курс навчання у Міжнародній осінній правовій Школі 2020 «Боротьба з кіберзлочинністю відповідно до європейських стандартів правосуддя». Вона була організована Європейською експертною асоціацією за підтримки проєкту Європейського Союзу «Право-Justice».

Викладачами школи стали міжнародні (зокрема з Естонії, Німеччини, Литви) та національні експерти Проєкту ЄС «Право-Justice», представники органів юстиції, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, фахівці у галузі кібербезпеки та права. Програма Осінньої школи включала лекції, майстер-класи і практичні заняття, присвячені принципам і цінностям європейської правової традиції. 

Після успішного завершення навчання учасникам школи були вручені сертифікати.

 

Схожі новини: