Контраст
Шрифт
Про особливості навчання в Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка розповіли школярам Луганської та Донецької областей гуртківці «Чорної ради»
НАВС

Учасники наукового історичного гуртка за ініціативи старшого викладача кафедри соціальних-гуманітарних дисциплін Вікторії Пилипенко завітали до шкіл Білокуракінського, Троїцького, Новопськовського, Попаснянського, Старобільського районів, м.Рубіжне та м. Бахмут Донецької області.

Курсанти ознайомили учнів випускних шкіл із особливостями навчання в ЗВО системи МВС, розповіли про відмінності курсанта від студента. Молоді поліційники поділилися власним досвідом вступу до ЛДУВС імені Е.О.Дідоренка, зокрема, підготовкою та складанням іспиту з фізичної підготовки.

Школярі були вражені активним науковим, культурним, спортивним життям курсантів. Завдяки презентації університету хлопці та дівчата мали змогу ознайомитись зі специфікою вишу та на власні очі побачити умови навчання та проживання в Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

Схожі новини: