Контраст
Шрифт
Профорієнтаційний захід для школярів м. Полтава
НАВС

В онлайн просторі декан факультету підготовки фахівців Національної поліції України Володимир Бондар, декан заочного відділення Сергій Гаврик та відповідальний секретар приймальної комісії ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка Ігор Бур’ян за підтримки ГУНП в Миколаївській області провели зустріч із випускниками шкіл Полтави.

 

Представники університету ознайомили молодь з основними новаціями вступної кампанії 2021року, нормативно-правовими актами, що регулюють вступ, переліком освітніх ступенів та спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання та нормативними термінами навчання, а також  представили алгоритм дій кандидатів на денну форму навчання за державним замовленням до ЗВО.

 

3D – тур та профорієнтаційні відеоролики допомогли хлопцям та дівчата на власні очі ознайомитись із умовами навчання та проживання в Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та дізнатись про масштабну позааудиторну роботу, спортивні секції, творчі гуртки та різноманітне культурне життя, де кожен здобувач вищої освіти зможе реалізувати свої здібності та таланти.

 

 

Схожі новини: