Контраст
Шрифт
Школярі Луганської, Донецької та Полтавської областей завітали до Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка
НАВС

7 квітня, в режимі онлайн-конференції в університеті відбувся День відкритих дверей. Ректор ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка Віталій Комарницький у вступному слові привітав учасників заходу.

«Цей захід як виклик сьогодення, відбувається в незвичайному, але досить цікавому форматі. Шановні випускники шкіл, хлопці та дівчата, які збираються пов’язати своє майбутнє з правоохоронними органами. Сьогодні ми з вами побачимо, як живе Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, ви поспілкуєтесь з представниками приймальної комісії, викладачами та отримаєте відповіді на всі питання щодо вступу, навчання та перспективи працевлаштування», - зазначив Віталій Комарницький.

Для майбутніх абітурієнтів була презентована онлайн-екскурсія аудиторіями ЗВО. Молодь мала можливість зазирнути за віртуальні двері та побувати на сучасних лекціях, практичних семінарах, заняттях зі спортивної, тактичної, вогневої підготовки. Учорашні школярі, а наразі вже курсанти-першокурсники, показали комфортні умови проживання та поділилися своїми враженнями від першого року навчання.

Вступники познайомились із випускниками університету колишніх років: керівником Луганської обласної прокуратури Миколою Прибігою та начальником Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олексієм Камишанським. Колишні курсанти поділилися своїм досвідом навчання та перспективами, які надає Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

На завершення заходу декан факультету підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України Володимир Бондар та начальник відділення соціально-гуманітарної роботи ВКЗ Сергій Юрченко надали змістовні відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів.

Прес-служба Луганського державного

університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка

 

Схожі новини: