Контраст
Шрифт
Спортивне свято першокурсників ХНУВС
НАВС

Курсанти-першокурсники факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у спортивному святі.

Їх привітав проректор Сергій Бортник, який зазначив, що «в університеті багато уваги приділяється фізичній підготовці майбутніх правоохоронців і заняттям спортом. Поліцейські мають бути витривалими, загартованими - до цього зобов’язує обрана професія. Триває жорстока війна. Працівники Міністерства внутрішніх справ з перших днів російсько-української агресії відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України. Щоденно вони проявляють мужність і витримку у боротьбі з ворогом. Це нові герої для кожного з нас. Ми маємо бути гідними їх подвигу і готовими у будь-яку хвилину стати на захист держави, свободи та демократії». Проректор побажав юнакам і дівчатам високих спортивних результатів, натхнення та перемоги.

Від імені депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко передано спортивний інвентар для курсантів університету з побажаннями гарного настрою, успіхів у навчанні та службі в ім’я Перемоги Українського народу.

Фізичний потенціал і свої можливості першокурсники продемонстрували у таких видах змагань, як ривок гирі, підтягування на високій перекладині, легкоатлетичній естафеті, кидках у кільце, а також в ігрових видах спорту – футболі та волейболі. Фіналом спортивного свята традиційно стали змагання з перетягування канату. Уболівальники активно підтримували свої команди, які демонстрували витривалість, спритність та силу.

У загальнокомандному заліку кращою стала команда факультету № 1. За результатами змагань збірна команду університету поповниться новими спортсменами з числа першокурсників. 

Схожі новини: