Контраст
Шрифт
В університеті відбулась презентація книги «Справа Василя Стуса»
НАВС

Минулого тижня письменник, історик і журналіст Вахтанг Кіпіані презентував курсантам і викладачам Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка свою книгу "Справа Василя Стуса". Під час презентації автор  акцентував увагу на особливостях кримінального права і процесу в Радянському Союзі.

 

Вахтанг Кіпіані поділився досвідом роботи над дослідженнями кримінальних справ дисидентів, навів приклади як позитивної, так і негативної ролі адвокатів під час досудового слідства і розгляду справи у суді. Молодих поліцейських особливо цікавила робота над доказовою базою у справі Стуса та версії щодо причин його смерті.

 

"Мене приємно вразила аудиторія. Такої кількості цікавих і складних запитань мені не задавали ще на жодній зустрічі", - поділився враженнями Вахтанг Кіпіані.

 

На знак пошани та подяки автор презентував бібліотеці ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка екземпляр книги з автографом. Тож, запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись із одним найбільш скандальних рукописів нашого століття.

 

 

 

Схожі новини: