Контраст
Шрифт
Відбулося урочисте закриття табірного збору та вручення погонів курсантам факультетів № 1 та № 4 ХНУВС
НАВС

Для першокурсників факультетів № 1 і № 4, які вступили до Харківського національного університету внутрішніх справ, завершився табірний збір. Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка юнаків і дівчат привітав проректор полковник поліції Сергій Бортник: «Ваше головне завдання – сумлінно навчатися, бути допитливими, ініціативними та наполегливими. Для якісного опанування необхідними знаннями та навичками ми створюємо всі необхідні умови. Потужний науково-педагогічний колектив університету – викладачі, тренери, командири, наставники – передаватимуть вам свої знання та досвід, виховуватимуть і разом із вами нестимуть службу протягом усіх років навчання в університеті. Бережіть добре ім’я курсанта Харківського національного університету внутрішніх справ, примножуйте славу наших ветеранів, виправдовуйте очікування тих, хто сприятиме вашому професійному становленню!».

Як зазначив Сергій Бортник, табірний збір – один із складних і надзвичайно важливих етапів для кожного, хто вирішив стати поліцейським. «Процес адаптації відбувся. Новими для всіх вас були і розпорядок дня, і навантаження, але ви успішно виконали всі завдання. Це перша сходинка до формування вас як майбутніх фахівців Національної поліції України. Сьогодні триває війна. Багато правоохоронців зі зброєю в руках протистоять ворогу на передовій, несуть службу в підрозділах територіальної оборони, забезпечують безпеку громадян у містах і селах нашої держави». Проректор подякував батькам курсантів, за те, що підтримали дітей у їх професійному виборі.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять, мужність, вірність і героїзм воїнів, які віддали своє життя за волю, єдність і незалежність України, а також мирних громадян, що загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У заході взяли участь декани факультетів, керівники структурних підрозділів вишу, батьки та рідні курсантів. Завершився захід врученням погонів першокурсникам. Після урочистостей відбулося спортивне свято.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: